Verlaging van energiekosten

Als grootverbruiker van energie heeft u diverse mogelijkheden om op uw energiekosten te besparen. De eerste logische is stap is om in te zetten op energiebesparing, daarnaast kunt u ook besparen door energie op een slimmere manier te verbruiken of door deze zelf op te wekken. Heeft u flexibele productieprocessen of koeleenheden waarvan u de elektriciteitsvraag binnen bepaalde grenzen kunt aansturen?

Voordelen slim energieverbuik

  • Bespaar op uw energiekosten
  • Verlaag uw netwerkkosten
  • Creëer waarde door inzet energieflexibiliteit
  • Verduurzaam uw bedrijfsprocessen

Wordt een slimme energieverbruiker

Vraagsturing Door uw elektriciteitsverbruik mee te laten bewegen met de energiemarkt kunt u besparen op uw energiekosten. Ook is het mogelijk dit flexibele vermogen in te zetten voor het balanceren van het elektriciteitsnetwerk. Hiermee wordt u beloont voor uw flexibiliteit en creëert u waarde met de beschikbare capaciteit. Repowered vertelt u hier graag meer over en laat u zien wat de mogelijkheden voor u bedrijf zijn.

Elektrificatie Naast het slim sturen van uw huidige verbruik, denken wij ook graag met u mee naar de mogelijkheden om bedrijfsprocessen te elektrificeren of over te gaan op elektrisch vervoer. Hiermee verkrijgt u nog meer mogelijkheden om een slimme energieverbruiker te worden.

Eigen opwekking Een logische stap ligt in het zelf opwekken van de verbruikte zonnestroom. Repowered kijkt graag samen met u hoe u de opgewekte zonnestroom zoveel mogelijk direct kunt inzetten voor uw eigen bedrijfsprocessen. Meer hierover vindt u hier.

Wilt u weten hoe u slimme energieverbruiker wordt?

Doe de flexcheck.

Naar de flexcheck