Repowered

Wij zijn Repowered

Hernieuwbare energie op het juiste moment, op de juiste plaats en tegen de juiste prijs. Daar staan wij voor.

Welkom in de nieuwe energiewereld

Van een traditioneel centraal vraaggestuurd energiesysteem bewegen we ons naar een decentraal aanbodgestuurd systeem. De verdere integratie van niet stuurbare energiebronnen, zoals zonne- en windenergie, zorgt in een toenemende mate voor behoefte aan flexibiliteitsoplossingen. De markt voor flexibiliteit wordt traditioneel ingevuld door fossiele energiecentrales. Repowered ontwikkelt flexibiliteitsoplossingen dicht bij de bron.

Over Repowered

Repowered is opgericht in 2019 door Jeroen van den Berg, Dirk Jan Masselink en Gerard Martinus. Gezamenlijk hebben we meer dan 50 jaar ervaring in de energiewereld en de handen ineen geslagen en krachten gebundeld om concrete flexibiliteitsoplossingen te ontwikkelen voor de energiemarkt van de toekomst. Vanuit ons kantoor in Groningen helpen we overheden, bedrijven en lokale energie-initiatieven om de transitie naar een duurzaam energiesysteem vorm te geven.

repowered

Jeroen van den Berg - Co-Founder

Jeroen van den Berg - Co-Founder

Jeroen van den Berg studeerde Technische Natuurkunde en Technische Bestuurskunde in Delft en is ruim 15 jaar actief binnen de energiesector als analist, crisismanager en algemeen manager. In 2009 heeft Jeroen de stap gemaakt naar de Energy Valley regio als programmamanager van het Kenniscentrum Energie van de Hanzehogeschool Groningen. In 2012 is Jeroen gestart met de realisatie van EnTranCe waar hij tot 2017 als directeur heeft gewerkt. Tussen 2017 en 2019 heeft Jeroen gewerkt als sr. business developer duurzame energie bij TNO.

jeroen@repowered.nl

06-13652853

Dirk Jan Masselink - Co-Founder

Dirk Jan Masselink - Co-Founder

Dirk Jan heeft ruime ervaring in de energiemarkt, waar hij verschillende marktpartijen heeft geholpen bij de transitie naar een flexibel, duurzaam en decentraal energiesysteem. Inhoudelijk heeft Dirk Jan ruime kennis rondom de thema’s flexibiliteit, smart grids en lokale energiesystemen. Dirk Jan haalt energie en motivatie uit het bedenken, evalueren en implementeren van nieuwe business concepten op het gebied van duurzame energie en mobiliteit. Als co-founder van ServiceHouse heeft hij ervaring als ondernemer. Doordat Dirk Jan voor zowel energieleveranciers, netbeheerders en overheden heeft gewerkt, is hij in staat om energievraagstukken vanuit een brede multidisciplinaire invalshoek aan te pakken. Kerncompetenties liggen op het vlak van strategievorming, business development en programmamanagement.

dirkjan@repowered.nl

06-12035082

Alfred Rodenboog - Data Scientist

Alfred Rodenboog - Data Scientist

Alfred studeert Chemical Engineering en Technology and Operations Management in Groningen. Hij haalt energie uit het bedenken van slimme oplossingen voor business cases met een maatschappelijke waarde. Door zijn combinatie aan studies heeft hij zowel ervaring met de technische als de commerciële aspecten van een business case en is hij in staat snel de kansen en gevaren in kaart te brengen. In 2019 is hij vanuit zijn Masterscriptie over het verminderen van netcongestie met behulp van opslag begonnen met het werken voor Repowered. Tegenwoordig houdt hij zich bij Repowered bezig met het optimaliseren van duurzame productie, verbruik en opslagsystemen met een modelmatige aanpak.

alfred@repowered.nl

06-25328296

Jeroen Jansen - Junior Advisor

Jeroen Jansen - Junior Advisor

Jeroen Jansen studeert Energy & Environmental Sciences aan de Rijksuniversiteit Groningen. In deze master richt hij zich op Sustainable Energy, zowel op systeem- als technologisch niveau. Zijn technische kennis ligt dan ook voornamelijk bij duurzame energieopwekking, energie utilisatie en het modelleren van energiesystemen. Naast zijn studie heeft Jeroen als Business Development Assistant bij Solarfields gewerkt, waar hij de ontwikkeling van duurzame projecten op een commercieel vlak heeft kunnen doorgronden. Met de technische kennis uit zijn studie en de commerciële ervaring bij Solarfields, wil Jeroen een bijdrage kunnen leveren aan het optimaal koppelen van vraag en aanbod in de energietransitie. Bij Repowered zal hij zijn afrondende master thesis schrijven en daarnaast projectmatig functioneren als junior advisor.

jeroen.jansen@repowered.nl

06-53669798

Hugo Wenceslao Crespo Dumpert - Junior Financial Analyst

Hugo Wenceslao Crespo Dumpert - Junior Financial Analyst

Hugo studeert de master Global Business and Sustainability aan de Erasmus University te Rotterdam. Met een achtergrond in Business Administration werkt hij bij Repowered aan het optimaliseren van financiële modellen en doet aan marktonderzoek om de operationele taken te versterken.
Hugo heeft een grote interesse in duurzame energiesystemen en de ambitie om innovatieve oplossingen voor maatschappelijke problemen te implementeren. Hij werkt bij Repowered om die interesse te combineren met het werken in een analytisch en ondernemend team dat als doel heeft positieve veranderingen door te voeren. Volgens Hugo is batterijopslag de 'missing link' tussen duurzame energieproductie en een stabiel, CO2-neutraal energiesysteem.

Contacteer Hugo bij voorkeur in het Engels.

hugo@repowered.nl

+34 662 93 10 42