Hoe kan Repowered u helpen?

Onze aanpak

Samen werken aan een duurzaam toekomstig energiesysteem. Daar ligt onze passie. We zien ons zelf als partner voor ontwikkelaars, overheden, netbeheerders en lokale energie-initiatieven om de inpassing van flexibiliteitsoplossingen te versnellen. Wij komen graag met u in contact om te bespreken hoe we samen kunnen werken aan deze missie.

Advies

Vanuit onze inhoudelijk expertise adviseren wij u graag over de mogelijkheden die flexibiliteitsoplossingen in uw situatie kunnen spelen. Ons team heeft uitgebreide ervaring in het adviseren van zowel publiek als private partijen in de energietransitie. Initiatiefnemers en ontwikkelaars van duurzame energieprojecten helpen wij bij de integratie van opslag- en conversie. Wij snappen ook de uitdagingen van netbeheerders en lokale overheden en ondersteunen bij het aanjagen en coƶrdineren van flexibiliteitsoplossingen.

Ontwikkeling en Realisatie

Samen met partners ontwikkelen wij concrete flexibiliteitsoplossingen. Repowered kan het hele traject van idee tot investeringsvoorstel verzorgen. Repowered heeft zowel de technische als financiƫle expertise in huis om te komen tot een haalbare en gedragen oplossingen.

Repowered kan de gehele realisatie van een opslag of conversieproject voor u verzorgen en begeleiden. Dit kan zowel in opdracht als door mee te participeren in het project. De ontwikkelde oplossingsrichting brengen wij daadwerkelijk voor u in de praktijk, waarbij wij de gehele engineering, procurement, contracting en commissioning voor onze rekening nemen.

Exploitatie en optimalisatie

Op basis van uitgebreide marktkennis en algoritmes kunnen wij uw flexibele energiebron exploiteren en optimaliseren. Door slim in te spelen op de verschillende energiemarkten halen wij het maximale rendement uit uw installatie, waarbij we rekening houden met de operationele randvoorwaarden.